LifeAssays®

Kund LifeAssays® | Projekt Filmproduktion av animerad kortfilm
Segment B2B | Marknad Global

Uppdraget omfattar filmproduktion med illustrationer, animeringar och ljud.


Kind Agency - Case LifeAssays Kind Agency - Case LifeAssays Kind Agency - Case LifeAssays Kind Agency - Case LifeAssays Kind Agency - Case LifeAssays Kind Agency - Case LifeAssays Kind Agency - Case LifeAssays Kind Agency - Case LifeAssays

Filmtajm på Ideon

LifeAssays® VetReader används för blodanalys på katt och hade en relativt komplicerad bruksanvisning som vi slimmat ner till en animerad kortfilm. Filmen översätts till en mängd olika språk, bland annat kinesiska och italienska. Bildspråket är enkelt och det ska vara lekande lätt och samtidigt säkert och tryggt att köra testen. Fler husdjur väntar nu på sin film. Funderar du på att göra en film eller på att pedagogiskt visualisera en bruksanvisning, hör gärna av dig.
Se filmen på Youtube >


Om LifeAssays®
LifeAsssays® arbetar för att hjälpa människor och deras husdjur att leva ett längre och friskare liv genom att erbjuda innovativa metoder för tidig upptäckt och förebyggande av sjukdomar. Affärsidén är att tillgodose läkare och patienters behov av enkla och tillförlitliga tester för snabb patientnära blodanalys. Bolagets patenterade produkter utgörs av instrument och engångsreagens som är lätt att använda. Marknader för bolagets produkter finns inom veterinärmedicin och humanmedicin. LifeAssays® AB:s aktier är registrerade på NGM Equity (Nordic Growth Market) sedan 2002.

Fler referenser


Kind Agency

Kärleksgatan 2 A
SE-211 45 Malmö, Sweden
hej@kindagency.se